Non voice customer service

Wij bieden niet alleen traditionele klantenservice, maar ook non-voice customer service. Non-voice customer service is een dienstverlening waarbij communicatie tussen de klant en de dienstverlener plaatsvindt via andere kanalen dan de telefoon, zoals e-mail, chat, sociale media of SMS.

 

Onze non-voice customer service omvat verschillende activiteiten, zoals het beantwoorden van vragen van klanten via e-mail, het bieden van ondersteuning via chat of sociale media, het oplossen van problemen via SMS en nog veel meer. Deze dienstverlening biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele klantenservice, zoals meer flexibiliteit, snellere responstijden en een hogere mate van klanttevredenheid.

 

Een belangrijk aspect van onze non-voice customer service is het gebruik van meerdere kanalen om klantinteractie mogelijk te maken. Klanten hebben vaak verschillende voorkeuren als het gaat om communicatiekanalen en we streven ernaar om aan deze behoeften te voldoen. Dit kan helpen bij het opbouwen van relaties met klanten en het creëren van een positieve ervaring voor hen.

 

Daarnaast bieden wij uitstekende training en ondersteuning aan onze medewerkers die betrokken zijn bij non-voice customer service. Onze medewerkers zijn goed getraind en hebben de juiste tools en technologieën om klanten snel en efficiënt te kunnen helpen.

 

Als u vragen heeft over onze non-voice customer service of als u wilt weten hoe deze dienstverlening uw bedrijf kan helpen, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te helpen.

Onze voordelen

Wij bieden alles om jouw bedrijf te laten groeien

Een goed contact center biedt uitstekende klantenservice en ondersteuning aan hun klanten via verschillende kanalen, zoals telefoon, e-mail, chat en sociale media. Het team van klantenservicemedewerkers moet goed getraind zijn en beschikken over uitstekende communicatievaardigheden en productkennis om snel en efficiënt op vragen en klachten te reageren. Bij JC Contact Solutions ben je op het juiste adres voor uitstekende klantcontact.
Romeo Tjoe A On
CEO - MZC
Stuur ons een bericht

Heb je vragen? Neem contact op

Waar ben je naar op zoek?