Over ons

personeel

Wij bieden top service Met scherpe tarieven

Ons team zorgt voor de korte lijnen tussen u en uw klanten. Wij ontzorgen bedrijven door zowel het Inbound als Outbound klantcontact af te handelen. Wij ontfermen ons over de klantcontact tussen u en uw klanten/prospects. Al meer dan 15 jaar zorgt J.C. Call Solutions ervoor dat bedrijven zich kunnen focussen op de core business door de contact center vraagstukken uit handen te nemen. Onze opdrachtgevers variëren van branche, grootte en opdracht waardoor wij ons lang hebben kunnen ontwikkelen om onze klanten de beste service te bieden.

Dynamisch inzetbaar

Wij leveren maatwerk zodat de oplossingen aansluiten op de wensen van de opdrachtgevers.

Onze aanpak is dynamisch wat betekent dat we snel kunnen aanpassen op uw organisatie dit komt door onze brede expertise in meerdere branches.

Wij zijn pioniers op het gebied van klantcontact center oplossingen door regelmatig trainingen aan te bieden aan ons team, trends in de branche te volgen en onze strategieën te analyseren en ontwikkelen. 

Wij staan garant voor kwaliteit

Onze organisatie kenmerkt zich door onze diversiteit, open cultuur en no nonsense attitude. Ons team is divers, maar iedereen deelt dezelfde missie. U ontzien, en uw klanten en prospects een duidelijke boodschap overbrengen dat is waar we voor staan. Wat wij belangrijk vinden is kwaliteit, heldere communicatie en net dat stapje extra bieden.

Meet Our Advisors

Ons team van specialisten die graag voor u klaar staat

medewerker7
Ilse
Klantexpert
medewerker4
Clifton
Senior Team Manager
medewerker1
Can
Klant expert
medewerker6
Samlla
Klant expert
medewerker2
Kjell
Klant expert
medewerker3
Ad
Klant expert
Vorige
Volgende
Color Overlay2
testmonial
Een goed contact center biedt uitstekende klantenservice en ondersteuning aan hun klanten via verschillende kanalen, zoals telefoon, e-mail, chat en sociale media. Het team van klantenservicemedewerkers moet goed getraind zijn en beschikken over uitstekende communicatievaardigheden en productkennis om snel en efficiënt op vragen en klachten te reageren. Bij JC Contact Solutions ben je op het juiste adres voor uitstekende klantcontact.
Romeo Tjoe A On
CEO - MZC
Stuur ons een bericht

Heb je vragen? Neem contact op

Waar ben je naar op zoek?