Klant contact inbound en outbound

Wij bieden zowel inbound als outbound klantcontactdiensten aan. Inbound klantcontact betekent dat we inkomende oproepen, e-mails, chatberichten en andere communicatiekanalen van klanten beheren en beantwoorden. Outbound klantcontact betekent dat we klanten proactief benaderen via verschillende kanalen om informatie te verstrekken, verkoop te stimuleren of afspraken te maken.

 

Onze inbound klantcontactdiensten omvatten het beantwoorden van vragen van klanten, het bieden van technische ondersteuning, het afhandelen van klachten en nog veel meer. We zorgen ervoor dat klanten snel en efficiënt worden geholpen, met een focus op het bieden van uitstekende klantenservice.

 

Onze outbound klantcontactdiensten omvatten onder andere het benaderen van potentiële klanten, het opvolgen van leads, het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken, het verzamelen van feedback en het stimuleren van verkoop. Onze medewerkers zijn getraind om proactief en professioneel te communiceren, met als doel het opbouwen van relaties met klanten en het verhogen van de omzet van uw bedrijf.

 

Een belangrijk aspect van onze dienstverlening is het gebruik van de nieuwste technologieën en tools om klantcontact efficiënter en effectiever te maken. We maken gebruik van geavanceerde CRM-systemen, IVR-oplossingen, callcenter-software en andere tools om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren en onze medewerkers te ondersteunen bij hun werk.

 

Of u nu op zoek bent naar inbound of outbound klantcontactdiensten, we hebben de expertise en ervaring om aan uw behoeften te voldoen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw klantenservice naar een hoger niveau kunnen tillen.

Onze voordelen

Wij bieden alles om jouw bedrijf te laten groeien

Een goed contact center biedt uitstekende klantenservice en ondersteuning aan hun klanten via verschillende kanalen, zoals telefoon, e-mail, chat en sociale media. Het team van klantenservicemedewerkers moet goed getraind zijn en beschikken over uitstekende communicatievaardigheden en productkennis om snel en efficiënt op vragen en klachten te reageren. Bij JC Contact Solutions ben je op het juiste adres voor uitstekende klantcontact.
Romeo Tjoe A On
CEO - MZC
Stuur ons een bericht

Heb je vragen? Neem contact op

Waar ben je naar op zoek?